Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

God morgon

Skrivet:    ·  My life
En god morgon är det idag, men vädret är dock inte lika gott. Det regnar utomhus och chansen för en glimt av sol är mindre än minimal. Trots detta väder känner jag mig oberörd då jag själv ska stå inniomhus på Väla Cantrum och steka, sälja och städa undan hamburgare mm. på McDonalds. Kommer att bli en välförtjänt jobbdag eftersom att man en sådan här dag dag inte kan göra så mycket mer än att sitta framför tv:n, datorn eller en bra bok. Varför inte passa på att dra in lite cash? Alltid bra och behövs ofta! 
 
Jag skulle vilja berätta lite om min helg. Helgen har varit väldigt rolig, men även härlig. I fredags var jag först på Sofiero och hjälpte till på parkeringen då det varit trägårdsdagar, därefter åkte jag hem till Gisela för att senare på kvällen gå med henne och Klara på HX-festivalen. Vi kollade först på utomhusbio, vilket var riktigt mysigt och efter det gick vi bort till den stora scenen för att kolla på ett av världens bästa band - Mando Diao. De är riktigt grymma och deras musik som de skapade i början av sin storhetstid var den som slog igenom bäst, men även nu under senare dagar så har de kunnat nå ut till den äldre generationen med de svenska låtar som spelats in på albumet "Infruset". Deras senaste album Aelita, är en stor succé bland både äldre och yngre människor, men de bästa låtarna är de som gjordes för ca 10 år sedan. Det är mer Rock án roll över dem och de får en att må så himmla bra! Jag bara älskar att lyssna på dem. Dock ska jag inte utesluta de nya låtarna helt. Det finns många bra och sväninga låtar såsom "sweet wet dreams", "gloria", "dance with somebody" m.m. som också är galet bra! 
 
Här är en av de äldre låtarna som jag tycker är fina...
 
 
På lördagen jobbade jag från 13-19 på McD, kom hem till dukat bord för att äta middag med mina föräldrar och deras goa vänner Katta och Dick. Efter middagen satte jag på en riktigt bra film som hette Endless Love. Tack för tipset Gisela! Den var fenomenalt bra och jag rekomenderar den till alla som älskar romantik och drama samt snygga skådisar! ♥
 
Här kommer trailern för er som kanske skulle vara sugna på en riktigt bra film under dagen då det bara regnar eller kanske senare ikväll då ni kan tända ljus för att höja mysfaktorn. 
 
 
Nu ska jag snart iväg så det är nog dags att jag gör mig klar... Ha en mysig dag idag, vi ses!