Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

4 X 24h.

Skrivet:    ·  My life
Det började i onsdags och slutade lödagskväll.

Fest hos Calle från klockan 22.00 till 05.00 på morgonen. Alla röjde och hade fett kul! Musiken dånade i mina öron när jag dansade till musiken och sjöng med i "Jag vill ha dig". Vi spelade  vilda spel och badade i natten. Vad mer kan man begära av en sådan vacker och härlig onsdagskväll och torsdagsmorgon? Denna dagen var så jävla rolig! Tack Calle för att du ville vara vår värd denna dag. :)

Efter morgonen tog jag bussen hem för att gå ut med hunden. Sedan halsade jag en kopp med kaffe och gjorde mig redo för att ta bussen in till staden. Helsingborgsfestivalen skulle nu invigas! Men först skulle jag och min kära pojkvän på släktkalas. Mycket trevligt måste jag få säga! Vi cirka nio-tiden tog vi bussen in till stan för att röja ytterligare lite till... Först blev det en konsert med melodifestival-vinnaren och eurovision-vinnaren Loreen, som dock sög riktigt rejält. Hon sjöng bra, men själva framträdandet var inte alls något att hurra för.
Klockan 23.00 stod Icona Pop på schemat. Två coola tjejer som gjorde allt för att få med publiken in sin elektoroniska pop. Det var en grymt härlig känsla att få stå längst fram och dansa som aldrig förr. De var helt, otroligt, grymma! Mitt hjärta dunkade hårt inne i bröstet och jag ville bara skricka ut ett glädjevrål (vilket jag gjorde flera gånger). Det var en av de bästa konserterna jag varit på och speciellt under Helingborgsfestivalen.
Efter Icona Pop, Skulle vi se ett nytt och okänt band som två från Mando Diao satt ihop. De hette Caligola. De spelade låtar som redan existerade och mixade dem till sina egna. Det var som att dansa inne på ett diskotek.. Riktigt nice! När Fredrik och jag kom hem klockan 02.30, var vi helt slut och deckade i vår säng som två stora stenar. 

Fredagen blev inte en lika stor succé... Men lite gott fick vi ändå. Först en fin middag på Pubro med Fredrik och hans kompis Sammy, samt med min kompis Erika och två vänninor till henne. Efter den goda matbiten såg vi Björn Rosenström från Göteborg på den storascenen. Han var inte den bästa artisten men jävligt rolig att lyssna på och hoppa till. Jag trodde inte att jag kunde så många låtar av honom men det visade sig så att jag faktiskt kunde ett par....

På lördagen skulle få träffa min efterlängtade Isabelle! Min bästa vän genom tiderna. Hon hade varit på mallis en vecka.. och nu skulle jag äntligen få se henne igen! Fredrik hängde också såklart med och vi partajade alla tre tilllsammans. Lite senare mötte vi upp med Cicci, Enja, Sara och Jossan. Fyra andra vänner som också ville tillbringa några timmar i stan. 22.00 såg vi på Amanda Fondell, men hon var inte så värst bra som man trott hon skulle vara.  
 
Dessa fyra dagar var väldigt roliga! Det måste jag få säga.. :)

Sommar börjar ta slut och det är snart tid för skola igen. Därför är det nu extra viktigt att ta vara på den fria tid man har. Att få umgås med sina härliga vänner innan skolstarten något man måste njuta av och ta tillvara på.