Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

Here it goes...

Skrivet:    ·  My life

Okej Issa, jag lovade dig att skriva på min blogg till helgen så att du skulle ha något att läsa.. Så här kommer helgens första blogginlägg!

Idag är det fredag och jag vaknade upp riktigt trött. Anledningen till det var för att jag var uppe till tolv igår och julpyntade i mitt rum som nu är extremt mysigt och fyllt med julanda! Soft! (Bilder kommer lite senare underlagen..). Det jag tänkte på när jag vaknade var min söta Fredrik och skickade jag honom ett godmorgon sms. Som tur var han vaken och kunde smsa med mig under hela morgonen. Jag säger bara det, TUR ATT MAN HAR EN iPHONE! Utan den hade vi aldrig kunnat prata så mycket som vi faktiskt gör. Det är helt otroligt! Jag älskar att vara så nära men samtidigt inte. Om ni förstår? Jag kan inte förklara! I alla fall... Jag smsade med honom under morgonen, gjorde mig själv en härlig latte och åt müsli till frukost. Inom inloppet på en timme hann jag bränna min tunga eftersom jag råkade ta en förstår klunk kaffe samtidigt som jag smsade... Inte det smartaste eftersom att jag nu har olidligt ont! Det är hemskt! Jag kan knappt dricka något eller äta! Jag är lite klumpig som sagt. Nu går jag vidare. Klockan 07.35 tog jag tåget in till stan för att spendera morgonen på skolan. BORING!!! På svenskan pratade vi egentligen om grammatik men vår lärare hänvisade oss till bloggar istället för att se hur de skriver... Men hur kan man jämföra bloggares texter med grammatik? Vi som bloggar skriver ju lite som vi vill, eller hur? Det är väl ingen som bryr sig här inte!? Skitsamma. Sen på engelskan samarbetade jag och Isabelle, men det slutade i ganska många fel.. Haha! Vi är en så bra kombi! Kram på dig sötis! ;)
Efter dem onödiga lektionen slutade vi och nu väntar jag på tåget som ska ta mig hem till lilla byhålan. Fick låna tio kronor av Cattis och Klara för att köpa med en birkabulle eftersom att jag var så in i bombens hungrig! Tack mina snälla vänner! ❤Älskar er. När jag bu kommer hem ska jag städa huset och göra det rent och fint till helgen. Därefter ska jag njuta av lite awesome D-vitamin. På kvällen ska vi hem till söta lilla farmor och äta middag. Det kommer bli supermysigt! Ska försöka plugga lite också innan vi ska åka.

Så Isabelle, hoppas du och alla ni andra som kanske läser blir lite glad av att jag nu skrivit om min knasiga fredag!
Ha en bra dag alla så ses vi snart igen!
Pussis!

Btw... I Love You Fredrik!❤