Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

Let's go.

Skrivet:    ·  Allmänt
Nya väla är stort. Har varit där ett fåtal gånger... Idag skulle jag, sandra och hennes pojkvän köpa present till mamma efter som att hon fyller 45 snart. Sedan efer det så vandrade vi vidare och strusade in och ut genom näst intill varenda affär! kom dit vid 10.00 och kom hem vid 14.00..  ja, det var verkligen en lång dag på Väla.

Ni skulle ha sett de fina skorna jag hittade! Blev dock lite kluven då jag såg att det inte var riktigt skin. Men, de var ytterst snygga och kan medje att jag inte sett liknande innan. Även om  det var en sko från Din sko betyder det inte att de inte kan vara fina. Jag har letat efter sådanna skor inne på både Trampolin och Scorett men hittat "nada!" Vad gör man när denna situationen infinner sig? Får se hur jag gör, behöver skrapa ihop lite pengar först.

När jag kom hem efter avvslutnings luchen på välas nya mat-torg somnade jag på soffan i vardagsrummet och vaknade 45min senare och var helt svart under ögonen!

Därefter gjorde jag mig själv en hemma gjord vaniljlatte av skummad mjölk och vanilj socker som är tio gånger så mycket nyttigare än Espresso house:s egna latte.

Med den nya energi en började jag att städa nedervåningen och göra det fint. Senare på kvällen kom mamma hem från sin trääning, efter att hon duschat kom hon på att hon inte hade taco krydda till enchiladasen som vi skulle ha till middag så då fick vi åka och köpa det... Väl tillbaka började jag att plugga matte och smsa med Fredrik som var i stockholm och precis tälvlat. Saknar honom när han inte är hemma.

Därefter har jag och mamma bara lullat runder och kollat film. Nu ska jag sova så jag orkar upp vid tio imorgon för att sedan åka till Pålsjö för att springa 7km.
// Godnatt!