Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

Äntligen kväll efter en exklusive dag.

Skrivet:    ·  My life

Jaha.. Nu sitter man på bussen på väg hem efter en härlig och underbar dag. Eller ja, om man bortser från allt plugg. ;)

Idag fick man vara med och spela på sista A-lagsmatchen, fast man egentligen inte skulle varit med. Så jävla gött! Även om jag inte spelade mer än ca 25 minuter så hann jag göra en assist, eller vad det nu heter.. Matchen mot Råå slutade 7-0 till Hittarps IK och vi är nu obesegrade! Alla har slitit och jobbat som bara den för att kamma hem segern, vilket vi lyckats med. Vi fick fina tröjor med guldtext på som vi hade när vi spelade. Riktigt fina! Vi var värda detta guld.

Nu under kvällen har vi firat med god mat på O'learys. (klubben bjuder!) Vi fick till och med efterrätt! Mumms! Det har varit skitkul. Alla i laget är verkligen helsköna och vi trivs så jäkla bra ihop! Det är nog framförallt det, som gjort att det gått så bra som det faktiskt har gjort. Denna dagen slutade på ett fantastiskt sätt och jag vill tack ledare och spelare för ett underbart år. Jag måste erkänna att jag i början av året tvekade på om detta verkligen var något jag ville fortsätta med, men jag tror inte jag hade klarat av och lämna er..? Jag tror inte det. Just nu känns det väldigt bra och det är väl periodvis som man känner sig mindre sugen. Nu är jag iaf jävligt sugen. Dock synd att serien är slut.. Haha! Nu ska vi börja spela inomhus. Ska bli intressant och se hur det kommer att gå. Jag är i alla fall ladda!

Fast först måste jag sova lite... Man blir trött av allt firande! Hejhopp!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/3059448/images/2012/pic_50689c399606ee4178f6cb2f.jpg" class="image">