Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

Fredag, "hej då" m, p och f

Skrivet:    ·  Love

Idag är det fredag och jag har INGEN skola... Så skönt! Dock har jag lite och göra, men dagen har börjar bra och jag är ganska lugn.
Jag gick upp åtta för att få helgstädningen gjord. Därefter gick jag upp till väla för att fixa en liten hemlis till min farmor som jag nu är på bussen för att träffa. Min lilla farmor har nu oxå blivit förkyld... Tror att jag är boven i dramat eftersom att jag varit sjuk i två veckor nu. Det går upp och ner hela tiden, ena dagen mår man bättre och andra hostar man ihjäl sig. Men hesheten håller kvar precis som det täppta näsan och halsontet har börjar komma till baka. Jag fattar inte! Jag vill bara bli frisk till nästa torsdag då vi ska åka. Men iaf, så har jag fixat en liten hemlis som kanske får henne att må lite bättre!
Idag ska farmor och jag bara mysa och snacka, antagligen sista gången jag ser henne innan vi åker så får passa på att njuta nu när jag väl kan.
Senare ikväll ska vi ha mys med familjen för att imorgon åker mamma och pappa till Kroatien och då får Sandra, jag och Tamara ta över huset och se till att allt sköts som det ska. Jag bakade en stor rabarberpaj igår som vi ska ha idag. Den ska nog bli smarrigt, men först och främst ser jag fram till farmor lunch som hon skulle fixa till oss!

Puss & kram Glatt Kexchoklad!