Startsidan  ·   Instagram   ·   facebook

28 juni 2013

Skrivet:    ·  Love

Just nu sitter jag på balkongen efter att ha packat ihop alla mina saker för att vi imorgon ska känner köra visare till Siesta Key. Ikväll har det verken regnat eller åskat, vilket det gjort de flesta dagar denna veckan. Vädret här i Florida är väldigt växlande, men dem fuktiga värman är konstan här vilket gör att man aldrig fryser. De enda gångerna jag fryst är du vi varit på restaurang eller inne i affärer då AC:n är så jä*la kall! Annars är det varmt här! På förmiddagen och fram är det ofta soligt och varmt, men ibland kan det skifta vid tre-fem tiden då det kan blåsa in oväder på nolltid. Det är i sig ganska så coolt att få se blixtrar och lyssna till muller, men efter som att vi är här på semester hade jag önskar att vi kunna ligga på plajan lite mer för att sola.

Utöver allt så har denna näst sista vecka varit utomordentligt trevlig och mysig.

Idag var jag och Fredrik nere på stranden för att se solnedgången. Det var en mycket vacker sol, men kärleken sidan om var så mycket vackrare att jag hade svårt att slita ögonen från honom.

Fredrik, jag vet att du läser här... så glöm aldrig bort att du är den enda i hela världen som kan få mig vilja ha något så mycket som jag vill ha dig. Jag älskar dig och du betyder allt för mig. Allt.
Puss på dig! ❤